Aνατροπή: Και στην ΕΡΤ2 ο τελικός!

Ανατράπηκαν τα δεδομένα ως προς τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αυριανού τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, εκτός ασφαλώς της live μετάδοσής του από την COSMOTE TV.

Mετά από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της COSMOTE TV, της ΕΠΟ και της ΕΡΤ αποφασίστηκε να μεταδοθεί ο αυριανός τελικός και από τη δημόσια τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση, στις 00:00. Ο τελικός της Εurovision - με την Ελένη Φουρέιρα παρούσα - θα μεταδίδεται live στην ΕΡΤ1 και σε μαγνητοσκόπηση ο τελικός του Κυπέλλου στην ΕΡΤ2.

Επισημαίνεται ότι όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου από τη συνδρομητική πλατφόρμα, θα μπορούν να τον δουν από το Facebook της COSMOTE TV, στις 21:00. Δηλαδή, με μισή ώρα καθυστέρηση συγκριτικά με την προκαθορισμένη σέντρα του παιχνιδιού.

Η Cosmote TV έχει κάνει την σχετική ενημέρωση προς τους συνδρομητές της, επομένως είτε μέσα από το κανάλι της που θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα είτε μέσα από το δικό της Facebook (30 λεπτά αργότερα) θα μπορούν άπαντες να απολαύσουν τη μεγάλη μάχη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει το back to back στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

 


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!