ΠΑΟΚ: σιγουριά για την ομάδα, ανησυχία για το οργανωτικό

Ο τελικός του Κυπέλλου αντιμετωπίζεται από τον ΠΑΟΚ σε δύο διαφορετικά επίπεδα που δημιουργούν αντίθεση μεταξύ τους. Από τη μία πλευρά υπάρχει η προετοιμασία της ομάδας, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες να γεννούν αισιοδοξία με τον τρόπο που διαχειρίζονται τη μεγάλη πρόκληση. Χθες, ο Κάμπος, ο Μαλεζάς, ο Μαουρίσιο και ο Σάχοβ σε δηλώσεις τους στη media day της ΠΑΕ άφησαν στην άκρη την κουβέντα περί κλοπής πρωταθλήματος και προσπάθησαν να επικεντρωθούν στον τελικό που «είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδηθεί».

Μία μέρα νωρίτερα σε ομιλία του Ιβάν Σαββίδη μέσω skype άκουσαν τον Ιβάν Σαββίδη να τους λέει πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα φέρει πολύ χρήμα στις τσέπες τους (αφού, ως γνωστός, θα συνδυαστεί και με πριμ πρωταθλήματος).

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας φανέρωσε την εμπιστοσύνη που αισθάνεται απέναντι στην ομάδα και τον Λουτσέσκου και περιμένει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που κάνουν τελευταία και στον τελικό.

Από την άλλη πλευρά, όμως, ανησυχεί για το κομμάτι της μετακίνησης των ουκ ολίγων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και το τι θα συμβεί στις κερκίδες. Στα γραφεία της Τούμπας έχουν ενημερωθεί για το γεγονός ότι συνολικά 15 αξιωματούχοι της UEFA θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για να καταγράψουν το τι ακριβώς θα συμβεί πριν, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού.

Οι τρεις θα είναι στα επίσημα και οι υπόλοιποι δώδεκα, έξι και έξι, στις κερκίδες των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα υπάρχουν και οι πληροφορίες για παρουσία οπαδών της Παρτιζάν (αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ και με παρουσία στα περισσότερα ματς του Δικεφάλου του Βορρά) που κρατούν τους πάντες σε εγρήγορση.

Χθες έγινε γνωστό ότι υπάρχει και ειδικό πλάνο μετακίνησης περίπου 2.000 οπαδών του ΠΑΟΚ που μένουν στην Αθήνα και σε γύρω περιοχές, από την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτούς η ΠΑΕ διαθέτει δύο δικηγόρους για να έχουν υποστήριξη ανά πάσα στιγμή ζητηθεί.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ αφιερώνουν καθημερινά αρκετές ώρες γι’ αυτό το ζήτημα και περιμένουν και τη διαδικασία παραλαβής-παράδοσης των κερκίδων που αντιστοιχούν στους οπαδούς του Δικεφάλου την Παρασκευή.

Το τεταμένο κλίμα που υπάρχει από το ντέρμπι πρωταθλήματος και μετά έχει επηρεάσει αρκετό κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους περίπου 7.500 κατόχους διαρκείας (δεν προσμετρώνται τα 4.000 των συνδέσμων) που είχαν επί δύο μέρες το προνόμιο να εξασφαλίσουν εισιτήριο τελικού, μόλις 4.000 το έπραξαν. τα υπόλοιπα εισιτήρια βγαίνουν από σήμερα ελεύθερα στα εκδοτήρια.

Χθες, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ θα αποφασίσει στις 30 Μαΐου νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το συνολικό ποσό της επένδυσης Σαββίδη θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 90 εκατ. ευρώ.

Τέλος, δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Πρίγιοβιτς.


Πηγή: www.efsyn.gr


Σχολίασε κι εσύ!