Τένις: Ο Τιμ απέκλεισε τον Ναδάλ

Και όμως, χάνει και ο Ναδάλ στο χώμα... Το απέδειξε ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ, που νίκησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) τον Ισπανό άσο και μάλιστα ενώπιον του κοινού του, στα προημιτελικά του Open της Μαδρίτης.

Μια ήττα «κακή» για τον Ισπανό άσο, καθώς θα επιφέρει την πτώση του τενίστα από το Μανακόρ από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, την ερχόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Τιμ, που είχε χάσει από τον Ναδάλ στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο τον περασμένο μήνα, ήταν ο τελευταίος αθλητής που είχε καταφέρει να νικήσει τον Ίβηρα άσο στο χώμα, πέρυσι στο Masters της Ρώμης.

Ο Ισπανός προερχόταν από ρεκόρ νικών έχοντας κατακτήσει 50 συνεχή σετ μετά τη νίκη επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν την Πέμπτη, όμως απόψε υπετάγη σε έναν έτοιμο, αποφασισμένο και ανταγωνιστικό αντίπαλο, που κατόρθωσε να κάνει break πέντε φορές στο σερβίς του αντιπάλου του.

Ο Αυστριακός, που βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε χάσει πρόσφατα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βερκελώνης, θα αντιμετωπίσει αύριο στα ημιτελικά τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!