Επιστροφή Νταμπίζα με την ανοχή Παϊρόζ

Μόνο οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του στον Παναθηναϊκό απομένουν για την ολοκλήρωση της επιστροφής του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου ύστερα από 3,5 χρόνια. Ο «Ντάμπι» αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα από τη Σκοτία και κατόπιν θα μεταβεί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ για τις υπογραφές, καθώς έδωσε το οk στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να εξασφαλίσει την απαιτούμενη (με γνώμονα το MoU των δύο πλευρών που έχει ως όρο τη συνεννόησή τους στις αποφάσεις για σημαντικά θέματα της ομάδας) συγκατάθεσή του για την υλοποίηση της συμφωνίας.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας τού επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει... βέτο για η συγκεκριμένη επιλογή, κατανοώντας ότι το μείζον ζήτημα για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι να μην υπάρξουν προβλήματα προσφυγών, γεγονός που είχε αυξημένες πιθανότητες να συμβεί σε περίπτωση που η επικοινωνία με τους παίκτες γινόταν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να δώσει το «παρών» χθες στο Κορωπί προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες για τις πληρωμές των οφειλομένων και τους νέους διακανονισμούς, πλην όμως η εξέλιξη του θέματος Νταμπίζα έφερε την αναβολή της παρουσίας του.

Αυτό είχε αποτέλεσμα τον (νέο) εκνευρισμό των παικτών που περίμεναν έναν εκπρόσωπο της διοίκησης να τους ενημερώσει και δεν είδαν κανέναν!

Απαντες οι «πράσινοι» και ειδικά οι Μουνιέ και Κουρμπέλης, που ήταν εκτός εαυτού, έκαναν λόγο για «ξεφτίλα», «τραγικά πράγματα που δεν έχουμε βιώσει ξανά» και «επαναλαμβανόμενη κοροϊδία», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το εδώ και καιρό τεταμένο κλίμα των αποδυτηρίων...

Ο Ουζουνίδης έδωσε στην ομάδα τετραήμερο ρεπό και πλέον στους παίκτες αναμένεται να μιλήσει την προσεχή Τρίτη ο Νίκος Νταμπίζας.

Οσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων του Χρήστου Δώνη και του Ρόμπιν Λουντ, με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή υπάρχει κατ’ αρχάς συμφωνία για συμβόλαιο 2+2 ετών με ετήσιες απολαβές 110 χιλ. ευρώ, ενώ με τον Φινλανδό μέσο τα πράγματα είναι «ζόρικα» καθώς έχει ήδη πρόταση ύψους 600.000 ευρώ από το εξωτερικό και οι «πράσινοι» δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοια ποσά.

■ Η εταιρεία «Redstone», που αποτελεί μέρος του κονσόρτσιουμ για το πρότζεκτ «Athens Alive», εξέδωσε χθες επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας επισημαίνει ότι «τα διάφορα ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν ενδιαφερθεί για το κόνσεπτ του “Athens Alive” έφεραν ως αποτέλεσμα την άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση ώστε να κόψει το “Athens Alive” σε ένα συνονθύλευμα ξεχωριστών κομματιών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης μεταξύ άλλων ότι «μαζί με τον Δημήτρη (σ.σ. Γιαννακόπουλο), ο οποίος φέρνει μεγάλο πάθος και εμπειρία στη δημιουργία αθλητικών επιτυχιών, φτιάχνουμε μία σπουδαία ομάδα!

Οταν η κυβέρνηση εγκρίνει επισήμως τη συμφωνηθείσα ανάπτυξη, ελπίζουμε να ενισχύσουμε την κοινοπραξία και να προσδώσουμε στους Ελληνες ειδικούς συνεργάτες ορισμένα στοιχεία.

Η στήριξη από τους φίλους και τους κατοίκους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν απίστευτη και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργείου Αθλητισμού είναι αναζωογονητική. Θέλουμε να το προωθήσουμε και να το παραδώσουμε σε όλους».


Πηγή: www.efsyn.gr


Σχολίασε κι εσύ!