Σάκοτα: "Ίσως μας ξυπνήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"

Μετά από την κατάκτηση του Basketball Champions League και τα επινίκια, η ΑΕΚ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Οι "κιτρινόμαυροι" θα πέσουν μάλιστα στα... βαθιά αφού θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό Superfoods, κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σημείωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου πως "αν μπορούσα να διαλέξω ποιον θα ήθελα για αντίπαλο αύριο μετά τα όσα περάσαμε τις τελευταίες μέρες σίγουρα δεν θα διάλεγα τον Παναθηναϊκό, που είναι αήττητος και πρώτος στο πρωτάθλημα", για να προσθέσει αναφορικά με όσα έρχονται για την ομάδα του:

"Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Στόχος μας είναι να συνέλθουμε αγωνιστικά, εννοώ να επανακτήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, διότι μας περιμένουν πολλά σημαντικά ματς στη σειρά. Σε δέκα μέρες έχουμε τέσσερις αγώνες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό ίσως μας ξυπνήσει".

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Άπαντες προπονήθηκαν δίχως πρόβλημα την Πέμπτη (10/5), δηλώνοντας έτοιμοι για τη μονομαχία με τους "πράσινους".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!