Συμπλοκές χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας


Έγινε τελικά αυτό που φοβόταν η αστυνομία. Ότι δηλαδή θα ξεσπούσαν επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας πριν από τον τελικό του Σαββάτου. Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ότι αρκετές εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ήδη φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξέφραζαν την ανησυχία τους για το πως θα περάσει η νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο γύρω από το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα γύρω από τον Σταθμό Λαρίσης - Ομόνοια - Μοναστηράκι, όπου συνήθως συγκεντρώνονται οι οπαδοί το βράδυ πριν τον αγώνα. Άλλωστε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα βρίσκεται κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.


Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κοντά στην Πλατεία Καραΐσκάκη στο Μεταξουργείο με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά τις 23:30 το βράδυ στην πλατεία Κάνιγγος από άλλες ομάδες νεαρών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων από φωτοβολίδα, καθώς και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην οδό Πανεπιστημίου.









Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών.



























Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν επίθεση στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου.


Για αρκετή ώρα στους γύρω δρόμους υπήρχε μεγάλη ένταση.



Στην περιοχή έχουν προκληθεί αρκετές ζημιές. 

Σημειώνεται πως η κάθοδος των φίλων του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ  θα ξεκινήσει στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσουν από τα Μάλγαρα με προορισμό τις Αφίδνες, ενώ απ' τις 15:30 θα αρχίσει τμηματικά η αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία.

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!