"Τρέλα" έξω απ' την Τούμπα για τα εισιτήρια του τελικού

Από τις 9 το πρωί είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, τόσο αυτά της μπουτίκ όσο και εκείνα μπροστά από τη θύρα 4 προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε πριν την ώρα έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιστρατεύσει πολλούς υπαλλήλους για να μην ταλαιπωρούνται οι φίλοι της ομάδας.

Τα εισιτήρια του τελικού τιμώνται 10, 15 και 25 ευρώ και είναι για τις θύρες 13Β, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, όσοι εξασφαλίζουν εισιτήριο έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή (έναντι 45 ευρώ έκαστος) στην εκδρομή που διοργανώνει ανεξάρτητος συνεργαζόμενος πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς.

Τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν σήμερα μέχρι τις 21.00 τους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ (υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων και μέσω διαδικτύου).

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στους κατόχους διαρκείας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πώς θα διατεθούν.

Δείτε φωτογραφίες:


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!