Ο Μάτος για Λάζαρο: "Πώς μένει στον πάγκο ο καλύτερος Έλληνας παίκτης;"

Ο Λέο Μάτος αναρωτήθηκε μετά τον νικηφόρο (2-0)τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, πώς είναι δυνατόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να μένει στον πάγκο για τόση ώρα (μπήκε στο 67') και ενώ υποστήριζε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Δικεφάλου, ακόμα, χαρακτήρισε τους δικηγόρους της ΑΕΚ καλύτερους από τους παίκτες. Διαβάστε τις καυστικές δηλώσεις του Λατινοαμερικανού:

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήραμε τον τίτλο. Όλοι ξέρουν ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα, γιατί οι δικηγόροι τους έχουν πολύ καλή ομάδα. Οι δικηγόροι τους είναι πολύ καλοί. Ας βάλουν στο γήπεδο τους δικηγόρους, γιατί οι παίκτες τους... Δεν ξέρω.

Ο Λάζαρος είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει να μάθει να μιλάει λιγότερο. Έλεγε μέσα στο γήπεδο, στην Τούμπα, ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Ας ηρεμήσει λίγο... Μένει τόσα λεπτά στον πάγκο. Εξηγήστε μου, πώς είναι τότε δυνατόν να είναι ο καλύτερος παίκτης. Ας δώσει μια συνέντευξη να μας εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ο καλύτερος παίκτης να μένει στον πάγκο.

Ο Βράνιες. Πολύ καλός παίκτης. Να μιλάει λιγότερο γιατί η ομάδα του δεν είναι αρκετά καλή. Πήραν το πρωτάθλημα με τους δικηγόρους, συγχαρητήρια. Οι δικοί μας παίκτες είναι καλύτεροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερό ξέσπασμα Βιεϊρίνια κατά Σιμόες, Βράνιες, Χιμένεθ και Μιραλάς!
Βαρέλα: "Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει 5-0, εύκολα"!
Λουτσέσκου: "Πολλοί μου λένε ότι παίρνω ναρκωτικά, αλλά θα το λέω: 'μας έκλεψαν'"
PHOTOSTORY: Οι πανηγυρισμοί των φίλων του ΠΑΟΚ στον Λευκό Πύργο
VIDEO: Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ μέσα στο πούλμαν
VIDEO: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!