«Τρέξιμο» για τις ανανεώσεις Λουντ - Δώνη

Στο «τρέξιμο» για να προλάβει την επίσημη ανακοίνωση και κατ’ επέκταση την εφαρμογή των περιορισμών για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές που σχετίζονται με τις μη αδειοδοτημένες ομάδες βρίσκεται η ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός έχει λίγες ημέρες προθεσμία μέχρι να επικυρωθούν οι ποινές/περιορισμοί από την ΕΠΟ και αυτός είναι ο λόγος που κάλεσαν εσπευσμένα χθες τον Χρήστο Δώνη στα γραφεία της ΠΑΕ προτείνοντάς του νέο 4ετές συμβόλαιο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει νέα συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου αύριο το μεσημέρι, ενώ την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη κατ’ ιδίαν επαφή και με τον Ρόμπιν Λουντ του οποίου επίσης το συμβόλαιο ολοκληρώνεται.

Η περίπτωση του Φινλανδού μέσου κρίνεται σαφώς πιο δύσκολη από τη στιγμή που έχει... ζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά εάν υπάρξει αίσιο τέλος τότε το «τριφύλλι» θα μπορεί να κάνει δύο μεταγραφές/δανεισμούς άνω των 23 ετών με ταβάνι τις 100.000 ευρώ.

■ Συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα είχαν το Σάββατο στην Αθήνα οι άμεσοι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάποιου είδους συμφωνία. Στη λίστα υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.


Πηγή: www.efsyn.gr


Σχολίασε κι εσύ!