Το τατουάζ των τίτλων "χτύπησαν" οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Το 2001, μία μέρα πριν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε την πρόταση του Τάσου Κατσιαμπή και μία μέρα πριν από το ματς, έκανε τατουάζ χένα σε αυτόν, αλλά και στους Καφέ, Κωνσταντινίδη και Ναλιτζή, με το πρώτο σήμα της ομάδας.

Την επομένη ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε τον τίτλο με 4-2. Το 2003 συνέβη το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ είχε περάσει στον τελικό (θα έπαιζε με τον Άρη) και οι Παντελής Καφές - Βαγγέλης Νάστος επισκέφθηκαν τον tattoo artist για να συνεχιστεί το γούρι. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 και πήρε το Κύπελλο.

Το 2014 ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί και πάλι στον τελικό, αλλά ο  Γιώργος Μαυρίδης δεν ήταν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην γίνει το τατουάζ και οι Θεσσαλονικείς να χάσουν με 1-4 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στον περσινό τελικό οι Μυστακίδης, Κίτσιου, Κλάους, Μαλεζάς, Πέλκας και Χαρίσης έκαναν τη χένα και η ομάδα τους νίκησε την ΑΕΚ.

Εφέτος δεν ήταν δυνατόν να μην τηρηθεί το γούρι. Γλύκος, Κουλούρης, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Μαλεζάς και Πασχαλάκης "χτύπησαν" πάνω τους τη χένα και ο τελικός με την ΑΕΚ στέφθηκε με επιτυχία. Νίκη 2-0 και κούπα. Ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram τη σχετική εικόνα, γράφοντας "4/4".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!