O τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η μεγάλη "μάχη" ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας 2018 διεξάγεται το Σάββατο 12/5 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (20.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι τηλεθεατές θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα μέσω της Pre-Game εκπομπής που θα βγει από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα και θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις αφίξεις των αποστολών και τις ενδεκάδες (18.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο στούντιο θα βρίσκονται επίσης ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο άλλοτε αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος εφέτος έπαιζε στον Πλατανιά, Χρήστος Καρυπίδης. Επιπλέον, ο Μιχάλης Τσόχος, θα αναλύσει μαζί με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, την τακτική των δύο αντιπάλων και θα προσεγγίσουν τεχνικά την αναμέτρηση πριν και μετά το μεγάλο παιχνίδι.

Στις 20.30, οι φαν του ποδοσφαίρου παραμένουν στο COSMOTE SPORT 1HD, για τη μετάδοση του αγώνα, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Με τη λήξη του τελικού και την ανάδειξη του Κυπελλούχου, θα ακολουθήσει η Post-Game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις, τα παραλειπόμενα και τις απόψεις των πρωταγωνιστών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!