Βράνιες: "Αν δεν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, δεν αξίζει να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα"

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, μίλησε στην Telegraf της Σερβίας για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ο διεθνής Βόσνιος στόπερ δήλωσε ότι περιμένει την τιμωρία των Θεσσαλονικέων και ότι αν δεν γίνει αυτό, τότε "δεν αξίζει να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα"

Τα λόγια του Βράνιες: "Υπήρχε μεγάλη ένταση στο τέλος. Μείναμε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο στάδιο, γιατί έξω από αυτό ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο στην καριέρα μου. Ο πρόεδρός τους κουβαλούσε όπλο. Παρόλα αυτά, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάποιο σοβαρό περιστατικό μέσα στο γήπεδο, γιατί υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Την επόμενη μέρα επιστρέψαμε στην Αθήνα, γιατί ολόκληρη η Θεσσαλονίκη ήταν αποκλεισμένη λόγω των γεγονότων του αγώνα. Αν και τώρα δεν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, τότε δεν αξίζει να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, διότι προφανώς και θα κάνουν ό,τι θέλουν. Ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ για τον ΠΑΟΚ δύο ώρες μετά. Τώρα η UEFA παίρνει την κατάσταση στα χέρια της για να επιλύσει την κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πάγωσαν" οι παίκτες της ΑΕΚ με το περίστροφο
Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τα έκτροπα στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
Ναφτί: "Στην Ελλάδα κάποια ημέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη"
Ο Λάζαρος είδε το οφσάιντ
Δεύτερη συνέντευξη Σιμόες στην Πορτογαλία: "Κάποιος πρέπει να λάβει μέτρα"
Γκάλο: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε την ομάδα μας"

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!