Ιστορική μέρα για τον Αρη

Η ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Ιστορική μέρα για τον Αρη

Του ΘΟΔΩΡΗ ΦΕΛΑΝΗ
Η ώρα της... αλήθειας έφτασε για τον ποδοσφαιρικό Αρη, καθώς σήμερα το βράδυ ο κόσμος θα μάθει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα κατευθύνει τις εξελίξεις για τα επόμενα χρόνια στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αρη είναι προγραμματισμένη για τις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Νεφέλη». Εκεί θα δώσουν το «παρών» οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές για το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίοι θα αναλύσουν τα πλάνα τους στα μέλη του Ερασιτέχνη, τα οποία στη συνέχεια θα κληθούν να ψηφίσουν και να δώσουν έτσι το «χρίσμα» στον νέο ισχυρό άνδρα της ομάδας και εν δυνάμει μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί.
«Παρακαλούνται οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ, να βρίσκονται στον χώρο της συνέλευσης, για να παρουσιάσουν τα πλάνα τους στα μέλη του συλλόγου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.
Τα... στρατόπεδα των ενδιαφερομένων είναι τρία: αυτό του Αλεξ Κάλας, του Νίκου Αρβανιτίδη (γιου του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροιας) και του Κώστα Παπακωνσταντίνου, που εκπροσωπεί Αραβα επιχειρηματία.
Ο Κάλας έχει ετοιμάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», έναν πληρέστατο φάκελο αναφορικά με τις ανάγκες του συλλόγου και πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να τις καλύψει τόσο σε χρήμα όσο και σε τεχνογνωσία.
Ο Κάλας θα αναφερθεί στα χρήματα που μέχρι στιγμής έχει επενδύσει στον σύλλογο (ο ίδιος «έτρεξε» και πέρυσι την ομάδα), αλλά και στη δυνατότητα συνεργασίας του Αρη με τους Ντίτερ Χένες (αδελφός του Ούλι Χένες, πρώην μάνατζερ της Χέρτα Βερολίνου) όσο και με τον Βάλτερ Φόιχτ (πρώην μάνατζερ της Ουλμ).

Μια εμπεριστατωμένη πρόταση για τον Αρη θα παρουσιάσει και η πλευρά των κ. Αρβανιτίδη, Τσοχαταρίδη, Ανθουλάκη και Νάτση. Από τον κ. Παπακωνσταντίνου τέλος διέρρευσε πως το «παρών» στη συνέλευση ίσως δώσει και ο Αραβας επιχειρηματίας Τζαφάρ Ράζα, ο οποίος έχει έδρα επιχειρήσεων τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιες είναι οι ακριβείς προθέσεις του.

sentragoal.gr


Σχολίασε κι εσύ!