"Επιθεώρηση" Μελισσανίδη στο εργοτάξιο

Μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικεί φέτος και το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά μακράν το μεγαλύτερο στοίχημα, είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και σήμερα (15/3) είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την πορεία του έργου, καθώς η πρώτη «πλάκα» για τα θεμέλια, άρχισε να "πέφτει".

Εξ ου και έδωσε το παρών στο εργοτάξιο για… επιθεώρηση και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μπήκε εντός του εργοταξίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών. Προτού αποχωρήσει, έκανε μια μίνι ενημερωτική σύσκεψη με τους ανθρώπους της κατασκευάστριας εταιρείας.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΕΤΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 21

Με γοργούς ρυθμούς και ενδεχομένως ακόμα και πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχε βγει, προχωρά το έργο. Μετά τη χθεσινή (14/3) πανελλαδική απεργία των οικοδόμων, η οποία φυσικά και σταμάτησε κάθε εργασία, σήμερα (15/3) το εργοτάξιο δουλεύει σε φουλ ρυθμούς. Και μάλιστα τα πρώτα… μπετά και η πρώτη "πλάκα" για τα θεμέλια του νέου γηπέδου, άρχισε να «πέφτει» στην πλευρά που βρισκόταν η θύρα 21 του Ν. Γκούμας. Δηλαδή απέναντι από την "Σκεπαστή" και στον χώρο του κλειστού "Γ. Μόσχος". Προφανώς αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη για το έργο.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!