Νίκη με 3-1 του Μακεδονικού επί του ΣΠΑ Καρδίτσας. [video]

Νίκη με 3-1 του Μακεδονικού επί του ΣΠΑ Καρδίτσας.
Καλή αγωνιστική παρουσία και μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα του Μακεδονικού με την Καρδίτσα, με 3-1 σετ στο κλειστό του ΕΑΚ Νεάπολης.
Η ομάδα του Γιώργου Οικονομίδη, μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ με πάθος για τη νίκη, παίζοντας καλό Βόλεϊ χωρίς να δώσει αγωνιστικό περιθώριο στην ομάδα της Καρδίτσας για κάτι καλύτερο. Με καλό σέρβις και υποδοχή, αλλά και πολύ καλός επιθετικά κλείνοντας μπροστά στο φιλέ, πήρε μεγάλη διαφορά πόντων και το σετ με 25-11.
Στο δεύτερο σετ η Καρδίτσα πίεσε περισσότερο αλλα τα πολλά λάθη δεν της επέτρεψαν να μειώσει, χάνοντας το με 25-16.
Στο τρίτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε ποιο δυνατά παίρνοντας διαφορά από την αρχή την οποία κράτησε μέχρι το τέλος κάνοντας το 19-25.
Στο τέταρτο σετ οι ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι το 17-16 με τον Μακεδονικό να βρίσκεται ψυχολογικά ποιο ανεβασμένος, κάνοντας το 22-18, και τελικά το 25-18 .
Τα σετ: 25-11(20’), 25-16(20’), 19-25(24’), 25-18 (27’).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Οικονομίδης Γ.) Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Ρούσσος, Κοντόπουλος, Παπαζαχαρίας, Κοντοκώστας (λ), Καρανικολάου (λ), Κοντογιάννης, Τσαγγαλίδης, Τσιγγελίδης, Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: (Αλεξίου Φ.) Αθανασόπουλος (λ), Βασιλάκος, Μοιανος, Παπαδόπουλος, Αλεξίου Φ, Αλεξίου Α, Παπαγεωργίου, Φούκας, Καραθάνος.
Για τον Μακεδονικό Γ.Π.
Δείτε στιγμιότυπα και φάσεις απο τον αγώνα



Σχολίασε κι εσύ!