Ηρακλής: Πανέτοιμος για το ντέρμπι


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την  Λαμία.  Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στην Μίκρα και στην συνέχεια ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους :  Χουάντερσον, Παπαθανασίου Σπύρος, Σμίλτος Γιώργος, Ζιαμπάρης Νίκος, Μπουκουβάλας Μιχάλης, Σαραμαντάς Γιώργος, Βαλεριάνος Γιώργος, Στάμου Δημήτρης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης Νίκος, Ιντζόγλου Λευτέρης, Ρομάνο Ντιέγκο, Κυριακίδης Παύλος, Λουκίνας Γιάννης, Περόνε Εμάνουελ, Πασάς Γιάννης, Σιατραβάνης Σάββας, Τσιλιανίδης Κοσμάς, Αγγελούδης Νίκος, Κάσσος Πασχάλης.
Ο τεχνικός του Ηρακλή αναμένεται να ξεκινήσει με την ίδια 11αδα που παρέταξε και στο ματς με την Ζάκυνθο. Έτσι λοιπόν αναμένεται να δούμε τους  Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Κάσσος.
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στο κόσμο του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Λάμια. Οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Καυτανζόγλείο, ενώ από την θύρα 10 θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!