"Ο ΑΡΗΣ μπορεί να συστήσει ΠΑΕ"

Ο γνωστός νομικός, Χρήστος Γρόλλιος, ξεκαθάρισε ότι ο ΑΡΗΣ είναι σε θέση να συστήσει νέα ΠΑΕ

Παράλληλα, τόνισε ότι μετά την επικύρωση των βαθμολογιών σε Football League και Superleague, ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί και θα κερδίσει την άνοδο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Γρόλλιος:

Για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ:«Σε επαφές που συμμετείχα στην Αθήνα με διάφορα πρόσωπα, με τον κ. Κοντονή, τον κ. Γκιρτζίκη και με άλλα μέλη της Ομοσπονδίας, ήταν μοιραίο να περιμένουμε τις επικυρώσεις των βαθμολογιών για την άνοδο. Για την Football League αυτό θα γίνει αύριο και για την Superleague όταν παρθεί η απόφαση για την Κέρκυρα. Οταν προκύψουν κενά, τότε η Β'Εθνική θα θέσει το ερώτημα στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ μας διεμήνυσε ότι θα τηρηθούν οι διατάξεις. Αυτά που αποφασίστηκαν, είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι για τον ΑΡΗ. Και η ΕΠΟ να αρνηθεί, θα προσφύγουμε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα δικαιωθεί εκεί. Αυτά είναι τα δεδομένα. Αρα είναι δρομολογημένο τι θα γίνει όσον αφορά την Φούτμπολ Λιγκ».

Για την εκκαθάριση: «Βάσει της απόφασης της ΕΕΑ και συγχρόνως το στάδιο της εκκαθάρισης που βρίσκεται η ΠΑΕ, ο ΑΡΗΣ μπορεί να συστήσει ΠΑΕ. Υπάρχει όμως η αλλαγή των προσώπων και του προέδρου της ΕΕΑ. Δηλαδή ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ. Βάσει των δεδομένων όμως, ο ΑΡΗΣ μπορεί να κάνει νέα ΠΑΕ, αρκεί να γίνει νέα ΓΣ και να παραιτηθεί ο ΑΣ από την ΠΑΕ. Είμαστε σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, στο οποίο μπορούμε να προχωρήσουμε, ανεξάρτητα ποιος θα επικρατήσει σήμερα».


Σχολίασε κι εσύ!