Παίζει στην Άγκυρα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Οσμανλίσπορ στην Άγκυρα (18:00, Cosmote Sport 2) με στόχο τη νίκη ή την ισοπαλία με σκορ που θα του χαρίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011/12, όπου στον επόμενο γύρο είχαν γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος θα έχει μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέτσος με τον Μαρτίνς, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα άκρα. Ο Φορτούνης θα είναι ο οργανωτής με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Μανθάτης, Νικολάου, Ρομαό και Σκαφίδας.

Νοκ άουτ είναι ο Ιντέγε, που αναμένεται να παραχωρηθεί, οι Καμπιάσο και Μάριν, ο Τσόρι, που είναι εκτός λίστας, οι τραυματίες Καπίνο και Παρέδες, όπως και ο Βιάνα που είναι τιμωρημένος.

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!