Κοινή βούληση Πολιτείας - Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε μία πρώτη διερευνητική συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες εξεύρεσης μίας λύσης που να είναι προς όφελος τόσο του Δημοσίου όσο και του Παναθηναϊκού.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή βούληση για λύση. Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων προτάσεων και να εκφραστούν οι προθέσεις των δύο πλευρών.

Στον Παναθηναϊκό οραματίζονται ένα ακόμη πιο σύγχρονο γήπεδο για το μπασκετικό τμήμα της ομάδας τους κάτι που θα γίνει πιο εύκολα αν αναλάβει τη μίσθωσή του.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Παναθηναϊκού έρχεται σε μία περίοδο όπου η Κυβέρνηση συζητά την υλοποίηση εγκαταστάσεων στο Γουδή (Παναθηναϊκός) και Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΕΚ) και την παραχώρηση του ΣΕΦ στον μπασκετικό Ολυμπιακό.  

Από πλευράς ΚΑΕ είναι δεδομένη η στήριξη για το γήπεδο στο Γουδή ωστόσο από τη στιγμή που στο πλάνο δεν προβλέπεται η κατασκευή κλειστού μπάσκετ, οι «πράσινοι» θέλουν να βρουν λύση στο θεμα στέγασης της ομάδας. θεωρώντας το ΟΑΚΑ ως τη μοναδική λύση όπως εχει προκύψει και από την μελέτη.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!