"Αρχική συμφωνία μεταξύ Ρεάλ και Λεβαντόβσκι"

Μετά από μια σειρά συναντήσεων μεταξύ του Πίνι Ζάχαβι, ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, και του Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, γενικού διευθυντή μάρκετινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Πολωνού στους "μερένγκες".

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η συμφωνία θα είναι για δύο χρόνια, με οψιόν παραμονής στη Μαδρίτη για ακόμα έναν χρόνο.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα με μόνη εκκρεμότητα την τωρινή ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα πρέπει να δώσει την τελική έγκριση για τη μεταγραφή, καθώς ο Πολωνός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως τον Ιούνιο του 2021.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποτελούσε για καιρό στόχο των Μαδριλένων, ωστόσο οι συναντήσεις του πρώην ατζέντη του, Τσέζαρι Κουχάρσκι, με την πλευρά της Ρεάλ δεν είχαν ευδοκιμήσει.

Για τον λόγο αυτόν, ο διεθνής επιθετικός  προσέλαβε πρόσφατα τον Ζάχαβι ώστε να καταφέρει του βρει ένα καλό, τελευταίο, συμβόλαιο σε ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, μακριά από το Μόναχο.

Ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει κι άλλες ομάδες, όπως η Παρί Σεν-Ζερμέν, η Άρσεναλ και η Τσέλσι, ωστόσο ο Λεβαντόβσκι είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του αποτελούσε να αγωνιστεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!