Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό"

Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη τάχθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο "Radio Marca". Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Κ20 του ΠΑΟΚ καταφέρθηκε εναντίον του Μανόλο Χιμένεθ, κατηγορώντας τον πως λέει ψέματα για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ έκανε λόγο για ηγεμονία 20 ετών των αθηναϊκών ομάδων.

Παράλληλα, εξήγησε το λόγο που ο κ. Σαββίδης είχε στην κατοχή του όπλο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ελληνική διαιτησία.

"Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πώς παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η πραγματικότητα", υποστήριξε αρχικά, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ:

"Νομίζω πως ο Χιμένεθ είναι λάθος, λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχει μία ηγεμονία των αθηναϊκών ομάδων".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Είναι ένας ισχυρός άνδρας που δέχεται απειλές κάθε ημέρα. Γι' αυτό το λόγο έχει στην κατοχή του όπλο".

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: "Ένας διαιτητής, απ' τον οποίο χάσαμε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες, αλλά στη συνέχεια ξανασφύριξε σε παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!