Μεγάλος εκνευρισμός στον Ολυμπιακό

Είναι από τις στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής νιώθει αμήχανα και άβολα. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μία διακοπή πρωταθλήματος, χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος!

Στου Ρέντη τις τελευταίες μέρες επικρατεί μία παγωμάρα. Από τη μία υπάρχει ο Όσκαρ Γκαρθία που θεωρεί ότι η απόφαση της Πολιτείας θα λειτουργήσει θετικά ως προς το να δουλέψει λίγο περισσότερο με τους παίκτες του και να τους μάθει καλύτερα, ενώ από την άλλη οι ποδοσφαιριστές… βράζουν στο ζουμί τους.

Το Σάββατο (17/3, 15.00) ο Ολυμπιακός δίνει φιλικό με τον Πανιώνιο χωρίς την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων στο Καραϊσκάκη. Δεν χρυσώνει κανένα χάπι στους παίκτες το κλείσιμο του συγκεκριμένου αγώνα, γιατί είναι διαφορετικό να παίζουν φιλικό όπου θα γίνουν και ένα σωρό αλλαγές και διαφορετικό ένα επίσημο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια, επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός στου Ρέντη και αυτό το αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε, ακόμα και ο ίδιος ο Γκαρθία που προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να τους εξηγήσει ότι θα πρέπει να κοιτάζουν τη δουλειά τους και τίποτα περισσότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός από την πλευρά του προσπαθεί να ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις. Προφανώς και δεν τους πάει με το πόδι πατημένο στο… γκάζι. Κι αυτό, γιατί οι δείκτες φυσικής κατάστασης τον αναγκάζουν να αυξήσει την ένταση στο πρόγραμμα με μέτρο και όχι ξαφνικά από τις χαμηλές στροφές στις πολύ υψηλές.

Με τον Πανιώνιο θα δώσει την ευκαιρία και σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής (π.χ. Ανδρούτσο, Βέργο, Ίγκορ), έτσι ώστε να βγάλει συμπεράσματα (ό,τι μπορεί να βγει από ένα φιλικό) για να δει αν μπορεί να υπολογίζει πάνω τους στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος…


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!