Μετάθεση στη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν καθημερινή επικοινωνία με κυβερνητικούς αξιωματούχους, στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για το "Athens Alive ΟΑΚΑ". Ωστόσο, εκκρεμεί και μία συνάντηση σε επίπεδο κορυφής, μεταξύ του Γιαννακόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, αφενός επειδή θέλει να συνδέσει το όνομα του με μία μεγάλη αστική παρέμβαση και αφετέρου, διότι θα ωφεληθεί επικοινωνιακά εάν συμβάλλει στη σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Αρχικά, η συνάντηση σχεδιαζόταν για τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αλλά οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο θα τη μεταθέσουν. Για την κυβέρνηση προέχει η διαχείριση της κρίσης και η αντιμετώπιση ενός Grexit από τις διοργανώσεις της UEFA για τις ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν. Μεταξύ του πρωθυπουργικού γραφείου και του επιτελείου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ υπάρχουν συνεχείς επαφές και θα φιξαριστεί η συνάντηση. Ο Τσίπρας θέλει να αποφευχθεί η κατάρρευση της ΠΑΕ και ο Γιαννακόπουλος έχει ως διαχρονικό όνειρο να μπει στην ομάδα ποδοσφαίρου...

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!