Ρίζου: "Ο κ. Κομίνης υπήρξε θύμα απειλής του κ. Σαββίδη"

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, η νομική εκπρόσωπος της Ένωσης, Ελευθερία Ρίζου υποστήριξε πως ο ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης υπήρξε θύμα απειλής του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισήλθε βίαια και οπλοφορών στον αγωνιστικό χώρο.

"Σείστηκε όχι όλη η Έλλάδα, αλλά όλη η υφήλιος με την εικόνα του Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. Ο κύριος Κομίνης υπήρξε θύμα απειλής του κ. Σαββίδη, που εισήλθε βίαια και οπλοφορών", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως:

"Ο Κομίνης υπέστη την εισβολή στον χώρο του. Μπήκε μέσα ένας ένοπλος, με 7-8 συνοδούς και ο ένοπλος δεν ενοχλήθηκε από κανέναν. Η κατακύρωση του γκολ στα αποδυτήρια, μας δείχνει ότι ο διαιτητής ήταν σε μια κατάσταση στην οποία δεν έπρεπε να βρεθεί. Ο Μίχελ του είπε 'τελείωσες'. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε ο διαιτητής.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται, διότι με μια αυταρχική διάθεση θέλει να διαρκεί ο φόβος και η τρομοκρατία όσο τους συμφέρει. Ήθελε να πατήσουμε ένα κουμπί, να συνέλθουμε και να αγωνιστούμε.  Ο εισβολέας δεν είχε συλληφθεί. Ποιος έδινε εγγύηση ότι δεν θα έμπαινε ξανά μέσα ο ένοπλος;

Η αστυνομία δεν ήταν πουθενά. Έλαμψε δια της απουσίας της. Αυτό δημιουργούσε κλίμα ανασφάλειας. Δεν υπήρχε στους παίκτες το αίσθημα ψυχραιμίας για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούσαν από τον εν λόγω αγώνα".

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!