Champions League: Στα προημιτελικά Σεβίλη και Ρόμα

Σεβίλη και Ρόμα είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, με την ισπανική ομάδα να θριαμβεύει στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ (2-1) και τους «τζαλορόσι» να αφήνουν εκτός τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-0).

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στην Αγγλία, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχθηκαν το συγκρότημα από την Ανδαλουσία έχοντας φύγει με 0-0 από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήγε συντηρητικά, αφού της αρκούσε μόνο ένα γκολ για την πρόκριση, αρκεί να μη δεχόταν εκείνη. Το πρώτο το κατόρθωσε σκοράροντας με τον Λουκάκου στο 84΄.

Ατυχώς όμως για τους γηπεδούχους, είχαν ήδη δεχθεί δύο γκολ από τον Μπεν Γεντέρ στο 74ο και 78ο λεπτό, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει περάσει ως αλλαγή στο 72΄ και να «σκοτώνει» τα όνειρά τους!

Να σημειωθεί ότι η Σεβίλη προκρίθηκε στην «οκτάδα» της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA για πρώτη φορά μετά το 1958!

Στο «Ολίμπικο» η Ρόμα πήγαινε επίσης για ένα γκολ και να κρατήσει το «μηδέν» μετά την ήττα με 1-2 στην Ουκρανία, και τα κατάφερε περίφημα.

Ο Τζέκο έστειλε στα ουράνια την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας με το γκολ που πέτυχε στο 52΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν τα όπλα μετά την αποβολή του Όρντετς στο 79΄.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!