Βιεϊρίνια: "Να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάμε τελικό"

Στις δηλώσεις του ως MVP του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε ξανά στο γήπεδο πόσο καλή ομάδα είναι. Για το τέλος της σεζόν έθεσε ως στόχους την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και την καλύτερη δυνατή θέση.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη επί του Πανιώνιου και την... άδεια Τούμπα:
«Ακόμα μια φορά άδειο το γήπεδο, ακόμα μια νίκη. Είναι δύσκολο για εμάς που δεν μας αφήνουν να παίξουμε με τον κόσμο μας, αλλά κάνουμε την δουλειά μας. Δείξαμε ξανά τι ομάδα είμαστε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό την Τρίτη με την ίδια ομάδα, οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για το πόσο τους επηρεάζει η απουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ:
«Δεν λέμε τίποτα, γιατί κάνουμε την δουλειά μας. Φυσικά είναι δύσκολο να παίξεις χωρίς κόσμο στην Τούμπα, ξέρουμε την ατμόσφαιρα που έχουμε στην έδρα μας και θέλαμε να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Από τη στιγμή που δεν τους έχουμε δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί είναι δύσκολο και για τους φιλάθλους να μην δουν την ομάδα μας στο γήπεδο μας».

Για τις δικαστικές “μάχες” του ΠΑΟΚ:
«Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Παίξαμε για ακόμα μια φορά χωρίς κόσμο. Δείξαμε για ακόμα μια φορά τι μπορούμε να κάνουμε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και από εκεί και πέρα, στα δικαστήρια θα τα βρουν αυτοί που πρέπει να τα βρουν».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
«Νομίζω ότι όλοι μας σαν παίκτες, σαν ομάδα, φτάσαμε σε σημείο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Νομίζω ότι μετά από το ματς στη Νέα Σμύρνη, κάναμε αυτό το σερί νικών και έχουμε ως στόχο να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν έχει προτίμηση σχετικά με τον αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου:
«Όχι, γιατί πρώτα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό. Έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει την τελευταία εβδομάδα τι γίνεται σε άλλο επίπεδο φυσικά, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!