Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Το «εισιτήριο» για τον 19ο τελικό στην Ιστορία του στο Κύπελλο Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ.

Όπως και στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο ημιτελικό, έτσι κι απόψε στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 3-1 του Πανιωνίου και προκρίθηκε για 2η σερί σεζόν στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης (12 Μαΐου), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αυριανού (18/04) ζευγαριού, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην ΑΕΛ (η θεσσαλική ομάδα είχε νικήσει με 2-1 στο πρώτο ματς).

Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν μία «γερή παραταθήκη» για τους «ασπρόμαυρους», την οποία αξιοποίησαν στο έπακρο, έστω και χωρίς τη στήριξη των οπαδών τους.

Το γκολ του Κουλούρη στο 21΄ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο, οι νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 40ού λεπτού είχαν δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μασούρα.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω» πέντε λεπτά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και με δυνατό γωνιακό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Τα όποια όνειρα των «κυανέρυθρων», όμως, για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης «εξαφανίστηκαν» στο 68΄ με το γκολ του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα.

Στο 80΄ με πέναλτι ο Πρίγιοβιτς «σφράγισε» την πρόκριση με το γκολ που πέτυχε μετά την παράβαση που έγινε πάνω στον Μάτος. Από το 70ό λεπτό οι Νεοσμυρνιώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μακρίλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα 9είχε δει την πρώτη στο 33΄.)

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!