Κατέβαλε μια δόση στον Βέμερ ο Παναθηναϊκός

Τρεις μέρες πριν έρθει η Παρασκευή και λήξει η διορία για την ολοσχερή εξόφληση στον Γενς Βέμερ, όπως έλεγε η ανακοίνωση της ΕΠΟ, ώστε να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός οι πράσινοι κατέβαλαν 50.000 ευρώ στον λογαριασμό του Γερμανού αμυντικού.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε μια από τις δέκα δόσεις που είχαν επιδικαστεί στον Γερμανό ποδοσφαιριστή, δεν είχαν πληρωθεί, και για τις οποίες έκανε καταγγελία ο Βέμερ.

Βέβαια αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν αυτή η καταβολή είναι αρκετή στους πράσινους ώστε να πάρουν πίσω τους βαθμούς και να αποφύγουν και στην περίπτωση του Βέμερ το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Στον Παναθηναϊκό προχώρησαν στην καταβολή και περιμένουν από την ΕΠΟ να τους απαντήσει στην επιστολή που είχαν στείλει αναφορικά με το τι ισχύει για την εξόφληση.

ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράλληλα στο τριφύλλι προχώρησαν σε ακόμα μια κίνηση. Συγκεκριμένα έκαναν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητούν να διευκρινίσει την ποινή και αν αυτή ενεργοποιείται επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε μια δόση και όχι το σύνολο του ποσού.

Μάλιστα αν δεν υπάρξει ερμηνεία από πλευράς ΕΠΟ από τον Παναθηναϊκού ζητούν αναστολή της ποινής έως την επίλυση του σχετικού θέματος.

Δηλαδή από το τριφύλλι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς από τον Βέμερ με την καταβολή μόνο μιας δόσης την οποία άλλωστε πλήρωσαν στη διάρκεια της Τρίτης.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΒΕΜΕΡ

Από την πλευρά του όμως και η πλευρά του Βέμερ προχώρησε σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας από την πλευρά του να διορθωθεί η απόφαση και να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει και τους νόμιμους τόκους αλλά και τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.

Η εκδίκαση και των δυο προσφυγών θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και αν αλλάξει η απόφαση τότε μπορεί να επιστραφούν οι τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!