Μπουφόν: "Δεν αλλάζω τίποτα, είμαι ο Μπουφόν"

Ανένδοτος παραμένει ο Τζίτζι Μπουφόν σε σχέση με τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (11/4) στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γιουβέντους και τα όσα είχε τονίσει για τον διαιτητή της αναμέτρησης Μάικλ Όλιβερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική τηλεόραση και θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής ο Μποφόν εμμένει σε όσα δήλωσε για τον Άγγλο ρέφερι.

Απόσπασμα από όσα έχει δηλώσει ο πορτιέρε της Γιουβέντους: "Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος βάζει πάθος, αφοσίωση και θυμό σε ότι κι αν κάνει. Μερικές φορές μιλάω δίκαια, μερικές άδικα και μερικές με υπερβολή. Έτσι είναι, αυτός είμαι. Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν. Τα λόγια μου την Τετάρτη ήταν ενός ατόμου που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν κρύβεται πίσω από το πέπλο της υποκρισίας.

Αν και εκείνο το βράδυ μπορεί να εμφανίστηκα υπερβολικός, δεν αλλάζω κάτι. Είπα αυτά που αισθανόμουν. Δεν έπρεπε να σφυρίξει. Ένας πιο έμπειρος διαιτητής δεν θα το είχε κάνει. Δεν θα είχε γίνει ο πρωταγωνιστής στο πάρτι. Έπρεπε να γυρίσει από την άλλη μεριά και να αφήσει τις δύο ομάδες να παίξουν παράταση.

Πρόκειται για ένα παιδί που θα έχει σημαντική καριέρα, αλλά τώρα στάθηκε άτυχος. Όπως το βλέπω εγώ, ένας άπειρος διαιτητής που στάλθηκε να διευθύνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι ότι έφερε ένα παιδί σε μία τόσο άβολη κατάσταση, τόσο μεγάλη για να μπορεί να τη διαχειριστεί.

Ήταν ένα βράδυ που θα μπορούσαμε να γράψουμε ιστορία. Πάνω και από Γιουβέντους είμαι Ιταλός. Ήθελα τόσο πολύ να κάνουμε ό,τι και η Ρόμα το προηγούμενο βράδυ. Ο διαιτητής όμως για 20 δευτερόλεπτα δεν μας άφησε να υπερασπιστούμε τους αυτούς μας. Όταν συμβαίνει τέτοια αδικία, δεν κάνω πίσω ακόμα κι αν κάνω κακό στην εικόνα μου".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!