Στον τελικό Κυπέλλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη φιναλίστ του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού στη Μεγάλη Βρετανία.

Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επιβλήθηκε με 2-1 της Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που έγινε στο Γουέμπλεϊ και θα έχει την ευκαιρία στην 20ή της παρουσία σε καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης να κατακτήσει το 13ο τρόπαιο!

Αντίπαλος των «μπέμπηδων» στον τελικό θα είναι ένας εκ των Τσέλσι ή, Σαουθάμπτον. Θα γίνει γνωστός το απόγευμα της Κυριακής (22.04) μετά τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00.

Η Τότεναμ διεκδίκησε την παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1991, αλλά απέτυχε να φτάσει στο στόχο της, αν και το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για το συγκρότημα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο με το γκολ του Ντέλε Άλι στο 11΄.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε άμεσα και στο 24΄ από την εξαιρετική ασίστ του Πολ Πογκμπά και την άπιαστη κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες ήρθε το 1-1. Το γκολ που έστειλε στον τελικό την Μάντσεστερ πέτυχε στο 62΄ ο Άντερ Ερέρα με δυνατό σουτ.


 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!