Με δύο προπονητές!

Το να παίζεις με… δύο κόουτς, έναν στον πάγκο σου κι έναν στην εξέδρα, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο, όμως στον Ολυμπιακό δεν θα συμβεί για πρώτη φορά στο αποψινό (19:30, NS1) ματς με την Κέρκυρα, στο Καραϊσκάκη…

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, στις 7 του Γενάρη, ο Χρήστος Κόντης είχε βρεθεί ξανά ως υπηρεσιακός στην άκρη του πάγκου και στην κερκίδα του γηπέδου της Λάρισας έβλεπε τη νέα του ομάδα ο Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος ανέλαβε στη συνέχεια, αλλά πριν να κλείσει η χρονιά και σε διάστημα μόλις τριών μηνών θα έχουμε την «επανάληψη» του έργου.

Ξανά στον πάγκο ο Κόντης, έχοντας μαζί του και τον Ιμπαγάσα και, στις σουίτες του Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη για να ετοιμάσει τη νέα χρονιά, μετά το πέρας της τρέχουσας περιόδου.

Και, για να κλείσουμε το κεφάλαιο με τους «διπλούς» προπονητές, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι σε ανάλογη θέση… παρατηρητή είχε βρεθεί και ο Μίτσελ, βλέποντας στο Καραϊσκάκη την (πρώτη) ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, από τον Ατρόμητο (2-3) έχοντας στον πάγκο του τον Αντώνη Νικοπολίδη, αν και είχε ξεκινήσει ο Ζαρντίμ, ενώ ο Ζίκο είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Αλκμάαρ (1-0), όταν στον πάγκο υπήρχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Απλά ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί ότι, με τη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς, θα λύσει το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει την τελευταία διετία με τους προπονητές.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν ύστερα από δυόμισι μήνες με κόσμο στο σπίτι, αφού έδωσαν δύο ματς χωρίς θεατές (με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) και στο αποψινό με την Κέρκυρα θέλουν και την επιστροφή στις νίκες, ενώ προφανώς και η παρουσία του Μαρτίνς θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες για να κλείσουν αξιοπρεπώς τη χρονιά.

Ποιοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα της «τελευταίας ευκαιρίας» εν όψει των αποφάσεων του νέου προπονητή;

Εκτός από τον τιμωρημένο από κάρτες Σισέ και τους Οτζίτζα και Σεμπά, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας, έμεινε έξω και ο Μποτία, ο οποίος μετρά αντίστροφα, αφού τον Ιούνιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στο πλάνο δεν χώρεσαν ούτε οι Ζιλέ και Ιγκόρ Σίλβα, ενώ από την Κ20 στη διάθεση του Κόντρη βρίσκεται μόνον ο Βρουσάι, συνεπώς οι εξαγγελίες για «ριζική ανακαίνιση» πήραν επί του παρόντος αναστολή και ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση.

Πώς θα προκύψει η επιλογή; Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση απαρτίζουν οι Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ενγκελς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος και Βρουσάι.

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Σχολίασε κι εσύ!