Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Άντε γ....ου"

Η κίνηση της EuroLeague να ξεκινήσει νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μία μέρα μετά τον θάνατο του θείου του, Κώστα, έκανε έξαλλο τον "ισχυρό άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Με γραπτή δήλωσή του επιτίθεται ευθέως με αφορμή την ασέβεια, όπως υποστηρίζει, προς την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται σε πένθος.

Το "άντε γ...ου" και η ατάκα για τον μικρόψυχο, που δεν θυμίζει πια σε τίποτα άνθρωπο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

"Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που τα έβριζαν και τους έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμού προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι "ΑΝΤΕ Γ...ΟΥ". Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει. 

Και ξεκαθαρίζω ότι αν τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον δε να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!