Ιμπραχίμοβιτς: "Έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη"

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!) και φυσικά προκάλεσε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις του.

Όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος τον ρώτησε για την καταγωγή του είπε την ατάκα που θα συζητηθεί περισσότερο: "Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη"!

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ζλάταν απάντησε: "Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο". Η επόμενη ερώτηση ήταν για το τι θα φοράει όταν θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κανονικά παπούτσια ή ποδοσφαιρικά. "Θα πω πως απλά θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πω κάτι άλλο θα με... κρεμάσουν, πρέπει να είναι προσεκτικός στο τι θα πω. Θα πάω, Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Ζλάταν δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως ο Ιμπραχίμοβιτς έχει τερματίσει την διεθνή του καριέρα απ' το 2016 και η Σουηδία προκρίθηκε στο Μουντιάλ με το επιθετικό δίδυμο των Όλα Τόιβονεν και Μάρκους Μπεργκ.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ολοσέλιδη καταχώρηση στους "Times" του Λος Άντζελες, με την οποία είχε ανακοινώσει ο "Ίμπρα" τη μεταγραφή του στη Los Angeles Galaxy, ενώ στη συνέχεια ο Kimmel τον εκθείασε για το φανταστικό γκολ που είχε πετύχει στο ντεμπούτο του.

"Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι... τεράστιο, έτσι όπου και να πας σε αναγνωρίζουν. Μου είχαν πει πως όταν πας στο Λος Άντζελες δεν έχεις πρόβλημα να περπατάς στον δρόμο. Δεν είναι όμως έτσι μετά από αυτό που έγινε στο πρώτο μου ματς (Day 1). Εγώ φταίω όμως για αυτό, όταν παίζεις όπως εγώ...", ανέφερε ο Ζλάταν.

Ο Jimmy Kimmel τον ρώτησε αν θα μπορούσε να είναι το ίδιο καλός και σε κάποιο άλλο άθλημα, ο Ζλάταν είπε πως η αυτοπεποίθησή μου είναι ψηλά, για να πει ο Kimmel... "Ναι, το παρατήρησα αυτό"!

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τους συμπαίκτες του, αν πιστεύει πως νιώθουν ότι τους επισκιάζει. Ο Ζλάταν απάντησε: "Όχι, τους κάνω superstars, όπως κάνω και σένα", για να ακολουθήσει γέλιο.

Ο Ζλάταν ξεκαθάρισε κάτι στον Jimmy Kimmel, το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη λέγεται football και όχι soccer, ενώ παγκοσμίως είναι το σπουδαιότερο άθλημα, για προσθέσει: "Φαντάσου πως νιώθεις όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πως νιώθεις".

"Άρα όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πρέπει να νιώθεις ο απόλυτος", ανέφερε ο Kimmel και είπε Ζλάταν: "Έτσι νιώθω"!

 


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!