Euroleague: Για το break στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Στη Λιθουανία μεταφέρθηκε η σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζαλγκίρις, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν απόψε (20:00) στο Κάουνας.

Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που μετρούν από μία νίκη στις δύο αναμετρήσεις οι οποίες προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Στρέλνιεκς και Μπόγρης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως όλοι έχουν «σφίξει τα δόντια» καθώς η ομάδα τούς χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

H πρόκριση στο φάιναλ 4 του Βελιγραδίου επιτυγχάνεται στις τρεις νίκες, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν τουλάχιστον μία στις δύο συνεχείς συναντήσεις τους σε λιθουανικό έδαφος, προκειμένου να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας και εφόσον χρειαστεί και ο πέμπτος αγώνας, αυτός να διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Η παρουσία στο δεύτερο διαδοχικό φάιναλ 4, μετά τον τελικό με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη πέρυσι, είναι βασικός στόχος για την πειραϊκή ομάδα την εφετινή περίοδο, ενώ οι Λιθουανοί δεν έχουν προκριθεί στα τελικά από το 1999, όταν είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!