Μόνο ένας προπονητής της EuroLeague "βλέπει" τον Παναθηναϊκό στο Final Four

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague, έξι από τους οκτώ προπονητές που δεν συνεχίζουν στη διοργάνωση κλήθηκαν να δώσουν τις προβλέψεις τους για τα τέσσερα ζευγάρια. Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο Λούκα Μπάνκι, ο Εργκίν Αταμάν, ο Τζοάν Πλάθα, ο Νεβεν Σπάχια και ο Τσους Βιντορέτα μπήκαν στη διαδικασία της... ψηφοφορίας για τις προημιτελικές σειρές, με την ΤΣΣΚΑ Μαόσχας και τη Φενέρμπαχτσε να κερδίζουν την καθολική προτίμηση.

Πολύ διαφορετικά ήταν όμως τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods (με τη Ρεάλ Μαδρίτης) και του Ολυμπιακού (με τη Ζάλγκιρις). Κι αυτό γιατί στράφηκαν περισσότερο στους αντιπάλους των δύο ελληνικών ομάδων, παρά το γεγονός πως αυτές θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Συγκεκριμένα, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ήταν ο μοναδικός που... έστειλε τους "πράσινους" στο Βελιγράδι, με τους άλλους πέντε να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο -σε τέσσερα ή πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, ισορροπία είχαμε σε ό,τι αφορά στις προβλέψεις για τους "ερυθρόλευκους", με τους Τζοάν Πλάθα, Τσους Βιντορέτα και Εργκίν Αταμάν να ποντάρουν στην... έκπληξη, ήτοι σε πρόκριση της Ζάλγκιρις στο Final Four.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των έξι προπονητών:

 

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!