Επεισοδιακό Δ.Σ Football League με ατάκες για "στοίχημα" κι αποχώρηση Κατσουράνη

Επεισοδιακό ήταν το Δ.Σ της Football League την Τρίτη (17/4), στο οποίο ήταν παρόντες για πρώτη φορά εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ. Αφορμή στάθηκε μια κουβέντα του εκπροσώπου της Καλλιθέας, Γιάννη Αβραντίνη, ο οποίος υποστήριξε: "Έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες".

Η αντίδραση ήλθε από το ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά - υπενθυμίζεται ότι το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς στην καταγγελία του γενικού αρχηγού των "κυανόλευκων" αντέδρασε ο αθλητικός εισαγγελέας - ο οποίος είπε: "Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;".

Στη συζήτηση έκανε παρέμβαση και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος τόνισε: "Ε, όχι κι όλοι στοιχιματζίδες".

Ο Γιάννης Αβραντίνης υποστήριξε ότι η ομάδα της Πάτρας δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται στη Football League, λόγω χρεών: "Δεν θα έπρεπε να παίζετε στη Β’ Εθνική, που έχετε 7 εκατ. ευρώ χρέη".

H κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου και να έλθουν στα χέρια άνθρωποι των ομάδων, ενώ οι Μπακαλάρος, Κατσουράνης από την ομάδα της Πάτρας, Μαντζανάς από τον Απόλλωνα Λάρισας και Δράκος από την ΑΕ Καραϊσκάκης αποχώρησαν από την αίθουσα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έδωσε για πρώτη φορά το "παρών" σε ΔΣ υποστήριξε:: "Μας είπε ότι έχουμε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Ποιοι είμαστε; Η Γιουβέντους; Δεν σώζεται η κατάσταση…".

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ατάκα του εκπροσώπου της Δόξας Δράμας, Κώστα Ιωσηφίδη: "Πού μας έχετε καταντήσει. Με χαπάκια είμαστε...".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!