Τρελή φάση στο Rockets-Wolves!

Ακόμα και οι καλύτεροι μπορεί ενίοτε να χάσουν την συγκέντρωσή τους. Αυτο ακριβώς συνέβη και στον αγώνα των Rockets με τους Wolves (νίκη των πρώτων με 104-101) όταν για περίπου 5 δευτερόλεπτα παίκτες και διαιτητές δεν ήξεραν τι συνέβαινε στο παιχνίδι!

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με 1 1/2 λεπτό να μένει για το φινάλε του αγώνα ο James Harden κέρδισε φάουλ και το δικαίωμα για δύο βολές. Πήγε λοιπόν στην γραμμή και ευστόχησε στην πρώτη, με τους Wolves τότε να καλούν τάιμ-άουτ. Όταν οι ομάδες επέστρεψαν στο παρκέ, ο Harden εκτέλεσε την δεύτερη βολή και αστόχησε, με τον Karl-Anthony Towns να παίρνει το ριμπάουντ. Υπήρχε μία λεπτομέρεια όμως: Όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο παρκέ εκείνη την ώρα - εκτός των Derrick Rose και Chris Paul - είχαν μπερδευτεί, νομίζοντας ότι αυτή ήταν η πρώτη βολη του Harden!

Ο Towns μάλιστα άρχισε να περπατά προς το μέρος ενός εκ των διαιτητών για να του δώσει την μπάλα, κάνοντας εμφανή βήματα, με τον Paul να ουρλιάζει (!) "βήματα-βήματα" και τον Jeff Teague να προσπαθεί να πάρει την μπάλα από τον συμπαίκτη του! Οι δε διαιτητές απλώς... πάγωσαν για λίγο μη ξέροντας τι να σφυρίξουν, γεγονός που έδωσε χρόνο στον Towns να πασάρει στον Derrick Rose και να εκδηλώσουν τελικά οι Wolves αιφνιδιασμό, που ολοκληρώθηκε με κάρφωμα του Andrew Wiggins!

Οι Rockets συνέχισαν να διαμαρτύρονται, αλλά αυτό πλέον δεν είχε νόημα, αφού η παράβαση δεν είχε καταλογιστεί και το παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε κανονικά, σε μία από τις πιο τρελές φάσεις της σεζόν!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!