ΠΑΕ Ξάνθη: "To the attention of the famous telepersona Perikleous Vasilakis"

Άλλη μια πρωτότυπη ανακοίνωση εξεδόθη από την ΠΑΕ Ξάνθη. Η ομάδα της Θράκης έβαλε κατά του σχολιαστή διαιτησίας στην "Αθλητική Κυριακή", Περικλή Βασιλάκη, με αφορμή το σχολιασμό του για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Δεν παραλείπεται η φράση "super-ουάου" (η οποία υπάρχει και σε πρότερες ανακοινώσεις), ενώ μεταξύ άλλων αναφέρονται ότι "ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας προσπάθησε να κάνει στον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, χαλάουα στο πόδι!", και "ίσως να είπε στον διαιτητή, να βγούνε για… καφέ και ο διαιτητής να το παρεξήγησε!".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

"To the attention of the famous telepersona Perikleous Vasilakis:

Ο παγκοσμίως πλέον γνωστός τηλεκριτικός αγώνων ποδοσφαίρου, κατά μαρτυρία του, διότι τον παρακολουθούν στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Καραϊβική, στην Ουγκάντα και αλλού, αποφάσισε:

Ότι το φάουλ, το μαρκάρισμα από πίσω, του ποδοσφαιριστή της Λάρισας σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης δεν ήταν φάουλ, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας προσπάθησε να κάνει στον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, χαλάουα στο πόδι!

Όσο αφορά την 2η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, ο κύριος Βασιλάκης είπε ότι θα δούμε τι γράφει στο Φύλλο Αγώνα, τι είπε ο παίκτης της ΑΕΛ.

Ίσως να είπε στον διαιτητή, να βγούνε για… καφέ και ο διαιτητής να το παρεξήγησε!

Ο super-ουάου παγκοσμίως πλέον γνωστός τηλεκριτικός κύριος Βασιλάκης, όταν πρόκειται για παιχνίδι μεγάλων ομάδων είναι «και με τον παππά και με τον ζευγά» για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

By the way κ. Βασιλάκη, δώσε χαιρετίσματα και…

ΥΓ: Από 3-5% τηλεθέασης του καναλιού όταν βγαίνει ο Βig Billy, που τον ακούν και τον βλέπουν worldwide, η τηλεθέαση ξεπερνά και το Survivor των παλαιών εποχών (65+%)".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!