Για μπάνιο ο Ουίλτζερ, απορρημένη με τις αντιδράσεις του κόσμου η κοπέλα του

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δίνει ρεπό δύο ημερών στους παίκτες του, ο Κάιλ Ουίλτζερ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήγε για μπάνιο μαζί με τον Τζαμέλ ΜακΛίν, ανεβάζοντας μάλιστα και την σχετική φωτογραφία στο Instagram. Αυτή του η κίνηση όμως δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις, με μερικούς φίλους του Ολυμπιακού να τους αποθεώνουν και άλλους να τους επιτίθενται. Με έναν από αυτούς που τους επιτέθηκαν, μάλιστα, άνοιξε διάλογο η κοπέλα του Ουίλτζερ, Τσαρντάι Χαντ, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί υπάρχει τέτοια αντίδραση!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αυτό είναι το post του Ουίλτζερ, όπου - φορώντας παπούτσια  στην θάλασσα! - κάνει πλάκα στον ΜακΛίν, λέγοντάς του "θα αφήσεις τον φίλο σου να πνιγεί;"

 

Αρκετός κόσμος λοιπόν έγραψε έναν σχόλιο, με έναν φίλο του Ολυμπιακού να γράφει: "Η σεζόν δεν τελείωσε παιδιά.... Πρέπει να πάρετε το πρωτάθλημα και να κερδίσετε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ώρα για μπάνιο και διακοπές!"

 

Βλέποντας αυτό το σχόλιο, η κοπέλα του Ουίλτζερ απάντησε: "Μία βόλτα τριών ωρών με την βάρκα στο ρεπό σου δεν είναι διακοπές. Μπορούν να ζήσουν την ζωή τους όταν παίρνουν ένα ρεπό που άξιζαν. Ευχαριστώ για την άποψή σου πάντως".

 

Ο φίλος του Ολυμπιακού όμως δεν άφησε έτσι το θέμα, απαντώντας με την σειρά του: "Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι οι πιο απαιτητικοί στον κόσμο και η περηφάνεια μας επλήγη με τον αποκλεισμό από την Ζάλγκιρις. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν την δουλειά τους, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε... Οι παίκτες πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να είναι προκλητικοί μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ευχαριστώ για την απάντηση".

 

Το τελευταίο σχόλιο ωστόσο φάνηκε ότι εκνεύρισε την κοπέλα του Ουίλτζερ, η οποία απάντησε σε πιο επιθετικό ύφος: "Έχεις δίκιο, ίσως θα έπρεπε απλώς να κοιτάνε έναν τοίχο όλη μέρα, να μην έχουν ζωή έξω από το μπάσκετ, επειδή αυτό δείχνει ότι δεν σέβονται τους φιλάθλους. Προπονούνται σκληρά κάθε μέρα για τους φιλάθλους και τον σύλλογο, προς Θεού μην έχουν μία χαλαρή μέρα τις δύο μέρες που έχουν ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας αθλητής και περάσεις από αυτη την τριβή, δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψή σου. Αυτοί οι άνθρωποι περνάνε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα θα δεις ποτέ. Λατρεύουν τους φιλάθλους, μην το μπερδεύεις αυτό".

Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετός κόσμος πήρε το μέρος της κοπέλας του Ουίλτζερ σε αυτό τον διάλογο, όπως και αρκετοί πήραν το μέρος του φίλου του Ολυμπιακού.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!