Χαμός στη Σπόρτινγκ: Απολύθηκε ο Ζεζούς, τον έσωσαν οι παίκτες!

Ένας... μικρός χαμός γίνεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, απέλυσε τον προπονητή, Ζόρζε Ζεζούς, όμως οι παίκτες αντέδρασαν και ίσως να άλλαξαν τα δεδομένα!

Την Κυριακή τα "λιοντάρια" ηττήθηκαν στη Μαδέιρα απ' τη Μαρίτιμο και έριξαν μία χρονιά... στα σκουπίδια, καθώς είχαν την δεύτερη θέση στα χέρια τους και την έχασαν.

Χάρισαν στην Μπενφίκα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, έτσι ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο ξεκάθαρα δήλωσε πως έχασε πολλά εκατομμύρια από αυτό!

Την δήλωση την έκανε το απόγευμα, φεύγοντας απ' το "José Alvalade", όπου είχε συνάντηση με τον Ζόρζε Ζεζούς, αλλά και κάποιους παίκτες.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η υπόθεση, καθώς η Σπόρτινγκ παίζει την Κυριακή στον τελικό του κυπέλλου (Taça de Portugal) με την Άβες και οι παίκτες να απειλούν πως δεν αγωνιστούν αν απολυθεί ο Ζόρζε Ζεζούς!

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο απέλυσε τον Ζόρζε Ζεζούς, οι παίκτες αντέδρασαν και απείλησαν να μην κατέβουν στον τελικό του κυπέλλου, έτσι ο πρόεδρος... το πήρε πίσω.

"Κανείς δεν έχει απολυθεί ή τιμωρηθεί. Χτες είδαμε ένα ματς που έκανε ζημιά στη Σπόρτινγκ, χάσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ και έτσι αναγκαστικά του χρόνου θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είχαμε έτσι μια συνάντηση για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον", τόνισε ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο φεύγοντας απ' το "José Alvalade".

AP Photo/Francisco Seco


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!