Ο Νταμπίζας γυρίζει και πιάνει δουλειά

Η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στην Αθήνα θα σημάνει και την ανάληψη των καθηκόντων του στον Παναθηναϊκό. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει αρκετή δουλειά, αρκετούς περιορισμούς και λίγο χρόνο, ενώ εξελίσσεται το μεταβατικό στάδιο για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Πιεμπονγκσάντ.

Η πρώτη κίνηση του Νταμπίζα θα είναι τη Δευτέρα να επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ, για να έχει συνεργασία με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Οι δύο άνδρες θα ενημερωθούν από τον Γιάννη Αλαφούζο για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα καθορίσουν τις επόμενες ενέργειες τους, σε συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο.

Ο Νταμπίζας θα μεταβεί την Τρίτη (15/05) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να μιλήσει στους παίκτες, ενώ θα έχει τετ α τετ με μερικούς οι οποίοι έχουν εκκρεμότητες με τη διοίκηση. Συγχρόνως, ο "Ντάμπι" θα κλείσει ραντεβού με τον Ρόμπιν Λουντ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, αφού ο Φιλανδός έχει δεχτεί δελεαστική προσφορά από το εξωτερικό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει, αλλά παρόλα αυτά ο Νταμπίζας θα συνομιλήσει μαζί του. Βέβαια, δύσκολα θα μεταβληθούν τα δεδομένα και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Ο Δώνης είναι ο πρώτος στη λίστα, με τον οποίο ο Νταμπίζας διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα πέντε ακριβοπληρωμένα "αγκάθια" του ρόστερ στον Παναθηναϊκό

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!