Στα άκρα με Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ

Στα άκρα είναι αποφασισμένη να φτάσει η ΑΕΚ με το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Το σίριαλ της επικείμενης αποχώρησης του διεθνούς άσου από την Ένωση θα έχει συνέχεια και σε καμία περίπτωση δεν θα τελειώσει μόνο με τα όσα συνέβησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/05).

Ο παίκτης με δήλωσή του στο Sport24.gr ξεκαθάρισε πως είναι ελεύθερος και δεν θα παραμείνει στην ΑΕΚ την επόμενη περίοδο, ενώ ακολούθησε η επίσημη θέση της ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα (σ.σ. πιθανότατα τον Ολυμπιακό) και γι΄ αυτό δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών την προσεχή σεζόν.

Η υπόθεση, όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει στο σημείο αυτό, καθώς η θέση της ΑΕΚ αναφερόταν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Από δω και στο εξής, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα, καθώς υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2019.

Η Ένωση «πατάει» στο «+1» που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε το προπερασμένο καλοκαίρι με τον Χριστοδουλόπουλο και το νομικό της επιτελείο ετοιμάζει μια σειρά από ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα της εταιρείας.

Δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να στραφεί και στα ποινικά δικαστήρια, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής και με τις οποίες ισχυρίζεται ότι απειλείται προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Θα κληθεί, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω από τους πρωταθλητές, να αποδείξει από ποιους απειλείται και γιατί!

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!