Κατεδαφίζεται το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης πρόκειται να κατεδαφιστεί επόμενο διάστημα, ώστε στη θέση να κατασκευαστεί νέο γήπεδο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σημείωσε την ώθηση που αναμένεται να δώσει η κατασκευή του νέου γηπέδου στους συλλόγους της περιοχής του, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως οι προπονήσεις των ομάδων της Άνω Νέας Σμύρνης μεταφέρονται στο ΣΕΦ, καθώς προχώρησε  στην εκμίσθωση χώρων του φαληρικού σταδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο Σ.Ε.Φ μεταφέρονται οι προπονήσεις των αθλητικών συλλόγων της Άνω Νέας Σμύρνης

"Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και πρόκειται να κατεδαφιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης.

Ενόψει της κατασκευής του, και σε μια προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χώρο για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα basket, ποδοσφαίρου, handball, volley). Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρηστάκης και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού του Δήμου μας, κυρία Καρυοφύλλη με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κ. Λύτρα διευθετήθηκαν τάχιστα οι εκκρεμότητες και δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων εντός των επόμενων ημερών".

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!