ΑΕΚ: Αναψε φωτιές «τιτίβισμα» για τον Μανόλο Χιμένεθ

Μάλλον αμηχανία έφερε στην ΑΕΚ το «τιτίβισμα» του Ισπανού δημοσιογράφου Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας. Με βάση το κείμενο που ανέβασε ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter, τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ όσο και ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Λας Πάλμας!

«Υπάρχει πιθανότητα και μάλιστα πολύ σοβαρή, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο να είναι μαζί και τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στη Λας Πάλμας», αναφέρει το "τιτίβισμα" ("Esta la posibilidad y gusta muchisimo del tandem de Manolo Jimenez y @Sergioa_24 para la proxima temporada en la @UDLP_Oficial", το κείμενο στα ισπανικά).

Υπενθυμίζεται πως ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά υποβιβάστηκε φέτος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν (β' κατηγορία) και πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας για δυο ακόμη χρόνια. Στο β' μισό της περυσινής περιόδου και ολόκληρη τη φετινή, ο 26χρονος Αργεντινός φορ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού (21 εμφανίσεις/9 γκολ/6 ασίστ πέρυσι και 39 εμφανίσεις/14 γκολ/ 5 ασίστ φέτος). Κι όλ' αυτά καθώς εκκρεμεί το ραντεβού του Μανόλο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ώστε να συζητήσουν οι δυο άνδρες την επέκταση της συνεργασίας του Ισπανού τεχνικού με την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: www.tovima.gr


Σχολίασε κι εσύ!