Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους παίκτες για τις πληρωμές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου και ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος, βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο στο Κορωπί και πριν τη προπόνηση των πράσινων πρότειναν στους παίκτες του τριφυλλιού με βάση την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δοθεί το 50% Δεκέμβρη-Φλεβάρη την Πέμπτη και η εξόφλησή του Φεβρουαρίου να γίνει στις 10 Ιουνίου.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

 

Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!