Επιλέγεται η εταιρία για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ

Την έναρξη του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την "Pan Asia" αναμένει ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι Έλληνες συνεργάτες του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχουν καταλήξει στην εταιρία ορκωτών λογιστών, που θα ελέγξει τα στοιχεία και θα ενημερώσουν τους υπευθύνους του "τριφυλλιού".

Εκ των πραγμάτων, αποκλείεται η Grant Thornton, η οποία πιστοποίησε τον ισολογισμό της ΠΑΕ για την προηγούμενη σεζόν και συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Γιάννη Αλαφούζο. Το επιτελείο του Πιεμπονγκσάντ θα επιλέξει μία άλλη εταιρία ορκωτών λογιστών, ώστε να "ξεσκονίσει" τον Παναθηναϊκό και να αντιπαραβάλει τα αποτελέσματα του ελέγχου της με τον αντίστοιχο της Grant Thornton.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο έλεγχος θα αρχίσει σήμερα (14/5) και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Από τα ευρήματα των ελεγκτών θα εξαρτηθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στο επενδυτικό σχήμα υπό τον Πιεμπονγκσάντ.

Το επιτελείο του Πιεμπονγκσάντ είναι καθησυχαστικό για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διαδικασία. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, μέχρι τις 15 Ιουνίου η "Pan Asia" θα έχει εικόνα για τον απολογισμό του ελέγχουν και θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τα νούμερα που παρέλαβαν από το λογιστήριο του Παναθηναϊκού...


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!