Μελισσανίδης: «Και του χρόνου πρωταθλητές»

Ομιλία με πολλούς αποδέκτες ήταν η σημερινή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα.

Με αφορμή την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/05) στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια, ωστόσο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης έδωσε το στίγμα του για την «επόμενη μέρα», τονίζοντας ότι «εμείς θα είμαστε και του χρόνου πρωταθλητές», ενώ έριξε και τη... σπόντα του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επισημαίνοντας με νόημα πως «όποιον παίκτη θέλουμε θα τον πάρουμε και όποιον θέλουμε τον κρατάμε»!

Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους «κιτρινόμαυρους»:

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε!

Η χρονιά ήταν για εμας απόλυτη επιτυχημένη! Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση.

Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις! 

Αλλά αυτό τελείωσε, πάει! Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές! Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι.

Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί, όποιον τον θέλουμε πραγματικά τον κρατάμε!

Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές!»

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!