Προπονητής στη Λευκορωσία ο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιστρέφει στον πάγκο.

Μετά την εμπειρία στην Αλ Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο 57χρονος Αργεντινός μετακομίζει στη Λευκορωσία. Πριν από μερικές ώρες το πρώην «Χρυσό Παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της Ντιναμό Μπρεστ, συλλόγου της Vysshaya Liga, της υψηλότερης λευκορωσικής κατηγορίας, στην οποία κατέχει την όγδοη θέση έπειτα από οκτώ αγώνες.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Μαραντόνα, Στέφανο Τσέτσι, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Sport-express.ru. Για τον πρώην άσο της Νάπολι, λοιπόν, θα είναι μια πρώτη εμπειρία στη Λευκορωσία, μετά την απόρριψη προσφορών από την Τουρκία, το Κουβέιτ και την Αραβία. Χάρη στη φιλία του Μαραντόνα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, η συμφωνία επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Εγώ και ο δικηγόρος του Μαραντόνα (σ.σ.: Ματίας Μόρλα) συναντηθήκαμε τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, με εκπροσώπους της Ντιναμό Μπρεστ, στο Ντουμπάι. Ο Μαραντόνα έδωσε τη συγκατάθεσή του» υπογράμμισε ο Τσέτσι.

«Η προσφορά από τη Λευκορωσία ήταν πραγματικά αδύνατον να απορριφθεί, όχι μόνο από οικονομική άποψη αλλά και από αθλητική» παραδέχθηκε το περιβάλλον του Μαραντόνα. Να σημειωθεί, πάντως, ότι «Ντιεγκίτο» θα βρεθεί, ούτως ή άλλως, στο ρωσικό έδαφος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ως δημοσιογράφος, αφού θα σχολιάζει τους αγώνες για το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας Telesur.

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!