ΑΕΚ: «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για μας, μίλησε εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα»

Η Ένωση με επίσημη τοποθέτησή της ξεκαθάρισε ότι σταματά κάθε συζήτηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση των δύο πλευρών θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Ούτε περίπτωση ανανέωσης, ούτε προοπτική... φιλικού διαζυγίου φαίνεται να υπάρχει πλέον γαι την ΑΕΚ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να κόβει επίσημα κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα διεθνή άσο.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίστηκε πριν από λίγο ότι «ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019». Με την αναφορά, φυσικά, να γίνεται για το όλο θέμα που έχει προκύψει με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ υπάρχει οριστική απόφαση να κατατεθεί το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν και να υπάρξει δικαστική συνέχεια για να μπλοκαριστεί η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Δεν πήγε σε συνάντηση

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ έκανε μια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να υπάρξει μια τελευταία προσέγγιση με την πλευρά του Έλληνα διεθνή άσου, όμως στην συνάντηση δεν εμφανίστηκε, κάτι που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της Ένωσης.

Πηγή: sdna.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!