Ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος στον Παναθηναϊκό

Από το περασμένο Σάββατο και τη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να ξεκινήσει η διαδικασία που θα έφερνε το deal κοντά στην πραγματοποίηση του.

Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει ο οικονομικός έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ από την πλευρά της "PAN ASIA" ώστε να διαπιστωθεί πως τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν αληθινά.

Ο έλεγχος ξεκίνησε την Δευτέρα (14/5) από την εταιρεία στην οποία κατέληξε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του.

Οι ορκωτοί λογιστές αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία της πράσινης ΠΑΕ για να δουν ποια ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και φυσικά πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι το άνοιγμα του τριφυλλιού.

Στόχος του επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα να έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα του ελέγχου. Άλλωστε οι δυο πλευρές έχουν πει πως θέλουν η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου ενώ ο Πιεμπονγκσάντ θα ήθελε η μεταβίβαση να γίνει ακόμα πιο γρήγορα.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!